ua ru en
×
Авторизация на сайте
×
Регистрация на сайте
×
Восстановление пароля

Ми долучаємося до національної кампанії «Ти — це важливо»

Ми долучаємося до національної кампанії «Ти  —  це важливо»

Друзі, Oncohub розуміє важливість ролі лікарів у суспільстві.

Тому ми долучаємося до національної кампанії «Ти — це важливо», яку реалізує Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine (Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine)

Кампанія спрямована на боротьбу з раком молочної залози, а її задачею є підвищення обізнаності жінок про важливість своєчасної діагностики. Адже за умови раннього виявлення пухлини, лікування у 95% є успішним.

Закликаємо лікарів також приєднуватися до кампанії «Ти — це важливо» та нагадувати пацієнткам про цінність їхнього здоровʼя та своєчасні перевірки в контексті раннього виявлення раку молочної залози. Адже ніхто не добере кращих слів для підтримки та мотивації так, як це вмієте ви

До речі, а коли ви самі востаннє були на огляді?

Проєкт «Ти — це важливо» проводиться з ініціативи UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Франції Ambassade de France en Ukraine, Республіки Корея 주우크라이나대한민국대사관(Embassy of the Republic of Korea in Ukraine) та Нідерландів Embassy of Ukraine in the Kingdom of the Netherlands.

Інформаційний партнер: Фонд Inspiration Family.

#ТиЦеВажливо

19 декабря 2023    
×
×
Подать заявку в произвольной форме с обязательным указанием своего почтового ящика